هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

انگلیس: غرب دچار تفرقه بیشتری شده است

انگلیس: غرب دچار تفرقه بیشتری شده است رئیس کمیته منتخب دفاعی مجلس عوام انگلیس گفت، درگیری‌های دیپلماتیک با فرانسه پس از تحقیر خروج از افغانستان، باعث تفرقه بیش از پیش میان غربی‌ها شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 20
کد خبر: ۱۰۲۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر «توبایِس اِلوود» رئیس کمیته منتخب دفاعی مجلس عوام انگلیس روز دوشنبه گفت، غرب دچار تفرقه بیشتری شده است.

این مقام ارشد پارلمان انگلیس در مصاحبه با «اسکای نیوز» گفت: «در حال حاضر تحقیر ناشی از خروج نیروها از افغانستان سوالاتی را درباره هماهنگی و اتحاد و حتی رهبری آمریکا در ناتو ایجاد کرده است».

الوود افزود: «حالا درگیری دیپلماتیک با فرانسوی‌ها را شاهد هستیم که البته فرانسه واکنش بیش از حد نشان داده است اما مسئله فراتر از تبادل فناوری ساخت زیردریایی است. مسئله اتحادی جدید در حوزه هند-آرام است».

رئیس کمیته دفاعی مجلس عوام انگلیس مدعی شد: «اگر قرار است در برابر چین ایستادگی کنیم، این دقیقاً همان کاری است که باید انجام دهیم اما باید آن را با اتحاد انجام داد».

او در ادامه گفت: «آیا می‌توان فقط از طریق ابزارهای نظامی در برابر چین ایستاد؟ پاسخ خیر است. ما به همه ابزارها و همه اتحادها از جمله ابزارهای اقتصادی نیاز داریم تا در راستای یک هدف مشترک راهبردی حرکت کنیم».

الوود افزود:‌ «اکنون غرب بابت این مسئله بیش از پیش دچار تفرقه شده است و اگر قرار است سال ۲۰۲۱ سال سختی باشد، صبر کنید و ببینید در سال ۲۰۲۲ که دشمنان ما شروع به بهره‌برداری از تفرقه پیش آمده خواهند کرد، چه اتفاقاتی را شاهد خواهیم بود».

نحوه اجرای خروج ائتلاف ناتو به رهبری آمریکا از افغانستان که به شکلی بی‌نظم و مفتضحانه انجام شد، کشورهای اروپایی را به فکر ایجاد یک اتحاد نظامی جدید متشکل از اعضای اتحادیه اروپا انداخته است.

از سوی دیگر، استرالیا هفته گذشته قرارداد مربوط به ساخت زیردریایی اتمی با فرانسه را لغو و قرارداد جدیدی با انگلیس و آمریکا را جایگزین آن کرد. دولت فرانسه ار اعتراض به این اقدام آن را «خنجر زدن از پشت» توصیف کرد و سفرای خود را از واشنگتن و کانبرا فراخواند.

پیش از این نیز مواضع «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق ناتو در قبال هزینه‌های جمعی ناتو، اختلافاتی را میان آمریکا و متحدان اروپایی ایجاد کرد. این اختلافات تا جایی پیش رفت که رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد ناتو دچار مرگ مغزی شده است./فارس

 

کلمات کلیدی: انگلیس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار